Book of Dead is een populair online gokspel dat in 2016 door Play’n GO werd uitgebracht. Het spel heeft 5 rollen en 10 winlijnen en heeft een oud Egyptisch thema. De hoofdpersoon is Rich Wilde, een avonturier die op zoek is naar het dodenboek.

Het boek is het belangrijkste symbool van het spel, omdat het zowel als wild- als scattersymbool fungeert. Wanneer spelers drie of meer boeksymbolen landen, kunnen ze de gratis spins-bonusronde activeren. Tijdens deze ronde wordt willekeurig één symbool gekozen als het speciale uitbreidende symbool, wat tot grote uitbetalingen kan leiden.

De symbolen in het spel hebben allemaal betrekking op de oude Egyptische cultuur, waarbij Rich Wilde, Anubis, Osiris en Toetanchamon enkele van de waardevolle symbolen zijn. De symbolen met een lagere waarde worden weergegeven door de standaard speelkaartwaarden 10, J, Q, K en A.

Het belangrijkste symbool in het spel is het Book of Dead zelf, dat zowel als wild- als scattersymbool dient. Wanneer het op de rollen verschijnt, kan het elk ander symbool vervangen om winnende combinaties te helpen vormen, en het kan ook de bonusfunctie van het spel activeren.

De bonusfunctie is een gratis spins-ronde en wordt geactiveerd wanneer drie of meer Book of Dead-symbolen ergens op de rollen landen. Spelers krijgen 10 gratis spins, waarbij willekeurig een speciaal uitbreidingssymbool wordt gekozen. Als dit symbool tijdens de gratis spins op de rollen verschijnt, breidt het zich uit over de hele rol, wat mogelijk tot grote winsten kan leiden.

Over het geheel genomen is “Book of Dead” een spannend en visueel indrukwekkend online gokspel dat een grote favoriet onder spelers is geworden.

Comments are closed.